Készítők

TÉGLÁSY FERENC

rendező, szerkesztő, operatőr

41 évig a Magyar Televízió rendezője, szerkesztője, operatőre. Ezalatt 8 alkalommal kapta meg a Magyar Televízió Nívódíját . 3-szor nyerte meg a Miskolci Televíziós Fesztivál dokumentumfilm kategóriadíját . Soha sehol, senkinek! című játékfilmje 12 nemzetközi díjat kapott a világ különböző fesztiváljain.

1990 májusában a Magyar Televízió első katolikus műsorainak elindítója, és 20 évig készítője a katolikus műsoroknak és rendezője a miseközvetítéseknek.

1992-ben, a WACC-UNDA (World Association for Christian Communication) nemzetközi fesztiválon „Keresztút” című filmjével fődíjat, különdíjat és közönségdíjat is nyert.

 

TÉGLÁSY MÁRK

operatőr, szerkesztő, vágó

Pályáját 2000-ben kezdte mint operatőr és rendezőasszisztens a Magyar Televízióban, ahol több élő miseközvetítés és állami rendezvény rendezőasszisztense és kameramanja, valamint a katolikus műsorok operatőre.

 

 

T. KATONA ÁGNES

szerkesztő, riporter, gyártásvezető

Diplomás színésznő. Filmes és színházi pályafutása után 1990-től a Magyar Televízióban műsorvezető, riporter, szerkesztő. 20 évig a „Katolikus krónika” arca és a katolikus műsorok hangja.

1993-tól működteti az ART Művészeti- és Kulturális Szolgáltató Betéti Társaságot, mely bejegyzésének idejétől külső megrendelésre, többek között a Magyar Televízió számára, filmeket készített. Ezeknek a filmeknek mint az ART Bt. ügyvezetője, minden esetben gyártásvezetője volt.